Agenda

18/09 Het schoolvak Nederlands. Gent

De conferentie van Het Schoolvak Nederlands is een jaarlijkse conferentie over het onderwijs Nederlands over alle niveaus heen: kleuter- en basisonderwijs; secundair/voortgezet onderwijs; hoger onderwijs & Nt2.

Bovendien kunt u op beide dagen de informatiebeurs bezoeken waarop Vlaamse en Nederlandse (educatieve) uitgevers en vakverenigingen hun publicaties voorstellen. De HSN vindt plaats op 18 en 19 november op de Universitiet van Gent.

 

Lees verder
27-31 januari 2015: Nationale Onderwijs Tentoonstelling (NOT). Utrecht

 


Een bomvolle Nationale Onderwijs Tentoonstelling (NOT) is van dinsdag 27 tot en met zaterdag 31 januari 2015 te bezoeken in de Jaarbeurs te Utrecht. Onderwijsprofessionals krijgen een stevig programma voorgeschoteld om zich te laten informeren over actuele ontwikkelingen en interessante innovaties op onderwijsgebied. NOT is de grootste vakbeurs voor professionals in het po, vo en mbo.

 

Openingstijden en meer info 
De Nationale Onderwijs Tentoonstelling is van dinsdag 27 tot en met zaterdag 31 januari 2015 geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Meer informatie over de beurs is te vinden op www.not-online.nl.

 

 

Lees verder

Bekijk het laatste nummer: LES nr. 214

Column

Ken jij het werkwoord abaditten?

Soms heb je van die lachwekkende misverstanden in de les. Zo begon ik de les van vanochtend een nieuw onderdeel met de vraag: 'Wie kent Abadit?' Welnu, tijdens de les hebben wij tien minuten lang intens geabadit, alvorens ik in de gaten kreeg dat al dat abaditten uiteindelijk niet nodig was geweest. De lachwekkende serie misverstanden verliep als volgt.

Lees verder
Op de hoogte blijven? Meld u hier aan voor de nieuwsbrief van Les.