Een abonnement op Les

Ieder abonnement bestaat uit 4 folio-uitgaven en onbeperkt toegang tot het digitale archief en de online only artikelen. Abonnementskosten vanaf 1 januari 2024:

 

Particulier abonnement           € 65,00
Particulier online abonnement    € 50,00
Instellingenabonnement             € 80,00
Instelling IP-herkenning   € 155,00
Los nummer             € 13,95

 

De abonnementskosten zijn inclusief btw. Klik hier voor meer informatie over de abonnementsvoorwaarden. Nieuwe abonnees krijgen het Woord en beeld-kwartetspel cadeau.

 

 

Abonnement aanvragen

Een abonnement aanvragen kan via onze webshop NT2.nl. Enkele minuten na het bestellen, ontvangt u uw inloggegevens tot de digitale artikelen. Bestelt u liever per e-mail? Stuur dan een bericht met uw aanvraag, inclusief verzend- en factuurgegevens, naar abonnementen@boom.nl.

 

 

Vragen of hulp nodig?

Heeft u problemen met de bezorging of met uw inlog of specifieke vragen rondom uw abonnement, neem dan contact op met abonnementen@boom.nl

 

Bekijk het laatste nummer: LES nr. 230

Column

In zinnen. Volle zinnen. Poëzie in de NT2 klas

In zinnen. Volle zinnen. Poëzie in de NT2 klas
Jampa

Mieke de Haan is huisdichter van Les. In deze column publiceert zij maandelijks een nieuw gedicht dat ze schrijft naar aanleiding van ervaringen van haar cursisten. Bij elk gedicht geeft ze ook een lestip.

Lees verder

Doorgestroomd

Doorgestroomd

Doorgestroomd - Ik wil advocaat worden

Waarom ze niet naar de havo mag? Het is de vraag van een meisje uit Afghanistan op de ISK. Haar neef mocht wel naar de havo. Waarom zij niet? Ze heeft nog niet het juiste taalniveau en zal via mbo 2 haar weg moeten vinden. Ondertussen werkt ze hard aan het leren van de taal en heeft ze altijd een boekje bij zich waarin ze moeilijke woorden opschrijft.

Lees verder
Column
Op de hoogte blijven? Meld u hier aan voor de nieuwsbrief van Les.
Op de hoogte blijven? Meld u hier aan voor de nieuwsbrief van Les.