Een abonnement op Les

Ieder abonnement bestaat uit 4 folio-uitgaven en onbeperkt toegang tot het digitale archief en de online only artikelen. Abonnementskosten vanaf 1 januari 2024:

 

Particulier abonnement           € 65,00
Particulier online abonnement    € 50,00
Instellingenabonnement             € 80,00
Instelling IP-herkenning   € 155,00
Los nummer*             € 15,00

 

De abonnementskosten zijn inclusief btw. Klik hier voor meer informatie over de abonnementsvoorwaarden. Nieuwe abonnees krijgen het Woord en beeld-kwartetspel cadeau.

 

* Indien u een los nummer bestelt, willen wij u vragen om in het opmerkingenveld aan te geven welk nummer u wenst te ontvangen.

 

 

Abonnement aanvragen

Een abonnement aanvragen kan via onze webshop NT2.nl. Enkele minuten na het bestellen, ontvangt u uw inloggegevens tot de digitale artikelen. Bestelt u liever per e-mail? Stuur dan een bericht met u uw aanvraag, inclusief verzend- en factuurgegevens, naar abonnementen@boom.nl.

 

 

Vragen of hulp nodig?

Heeft u problemen met de bezorging of met uw inlog of specifieke vragen rondom uw abonnement, neem dan contact op met abonnementen@boom.nl

 

Verschijning LES 229:

Verwacht eind maart

Bekijk het laatste nummer: LES nr. 228

Advertentie
Advertentie
Column

In zinnen. In volle zinnen

In zinnen.          In volle zinnen
Pianist

Mieke de Haan is huisdichter van Les. In deze column publiceert zij maandelijks een nieuw gedicht dat ze schrijft naar aanleiding van ervaringen van haar cursisten. Bij elk gedicht geeft ze ook een lestip.

Lees verder

Doorgestroomd

Doorgestroomd

Doorgestroomd - Drie vrienden na de ISK

Soms trok hij even zijn wenkbrauwen op als hij iets zei, om zo de hele klas naar zijn hand te zetten. Zijn vriend ging dan achterin zitten, omdat hij rustig wilde werken. De laatste van het drietal bleef opletten en maakte altijd zijn huiswerk.

Lees verder
Column
Op de hoogte blijven? Meld u hier aan voor de nieuwsbrief van Les.
Op de hoogte blijven? Meld u hier aan voor de nieuwsbrief van Les.