Jubileumshow Het beste van de Bonski's- 10 jaar muziek voor wie Nederlands leert.

 

Zanger Lennaert Maes maakt samen met de Russische broers Bonski al 10 jaar voorstellingen voor wie Nederlands leert!

In deze jubileumshow spelen zij de beste liedjes uit de voorbije 10 jaar, maar ze brengen ook enkele verrassende nieuwe songs. Het publiek zal meezingen, want de teksten van de liedjes worden geprojecteerd, en in de klas kunnen al enkele nummers worden voorbereid met fijne oefeningen. Als kers op de taart verschijnt er een speciale jubileum-cd met daarop het allerbeste van de Bonski's! Vier mee met 10 jaar Bonski's, en leer al zingend én dansend Nederlands!

De Bonski's zijn intussen een merknaam geworden voor wie Nederlands leert. In de voorbije 10 jaar maakten Lennaert & de Bonski's vijf nieuwe voorstellingen en ze speelden voor meer dan 25.000 toeschouwers. Ze traden niet enkel in België en Nederland op, maar ook in andere landen waar Nederlands wordt onderwezen. Zo speelden zij in Duitsland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Tsjechië, Slowakije, Zwitserland en Indonesië. Hun liedjes “Ja, ja, nee Nederlands”, “De wereld heeft veel kleuren” en “Spreek het uit” mag je intussen gerust klassiekers noemen voor wie Nederlands leert.

www.BONSKI.be
Een productie van Wesp vzw ism vzw 'de Rand' en de Taalunie.

 

Nederlands oefenen bij museum DIVA in Antwerpen

DIVA organiseert exclusief voor leerlingen uit NT2 klassen, OKAN klassen of gelijkaardige groepen gratis een gegidst aanbod in DIVA, a Brilliant Story.
Het betreft een culturele activiteit in bevattelijk Nederlands met heel wat taaloefenkansen in Antwerpen voor anderstalige nieuwkomers die volop bezig zijn Nederlands te leren.

De focus ligt op beleven, interactie en dialoog. De gids vertelt over gebruiksvoorwerpen en juwelen over de grenzen van alle culturen heen en prikkelt de deelnemers om ook het woord te nemen.

 

Praktisch

Gegidste bezoeken kunnen vanaf 10u30 tot 16u30.

DIVA is geopend van donderdag t.e.m. dinsdag. (gesloten op woensdag)

Duur: 1 uur Maximaal 15 deelnemers + 2 begeleiders per gids.

Onder voorbehoud van beschikbaarheid kan je na het bezoek gebruik maken van een lokaal bij DIVA waar je groep indrukken kan uitwisselen, het bezoek kan evalueren of gewoon wat kan napraten.

Deze rondleiding kan enkel gereserveerd worden door NT2 klassen, OKAN klassen of vergelijkbare initiatieven!.

Vraag hier je bezoek aan. 

 

Meer weten over DIVA?
Begin mei 2018 opende DIVA, het nieuwe diamantmuseum met een hart voor zilver, haar deuren aan de Suikerrui in Antwerpen. Ontdek DIVA en treed binnen in een schitterend universum vol diamant, juwelen en edelsmeedkunst. Uniek vakmanschap, boeiende verhalen en indrukwekkende ensceneringen wachten op je in dit briljante museum ...

Organisatie: DIVA Adres: DIVA Suikerrui 17-19 2000 Antwerpen

Datum: zaterdag 5 oktober 2019 tot zaterdag 12 oktober 2019

Website: http://www.divaantwerp.be